Marjanne Oussoren

foto marjanneMarjanne is in 1994 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Afstudeerrichting klinische psychologie.

Ze is BIG geregistreerd GZ-psycholoog. Sinds 1996 is Marjanne  als  psycholoog werkzaam in de eerste lijn. Sinds 2006 werkt zij bij Psychologenpraktijk Uitgeest.

Ze is een ervaren psycholoog zowel in behandelingen als in psychodiagnostiek. Ze maakt gebruik van verschillende behandelmethoden zoals cliëntgerichte therapie, cognitieve therapie, systeemtherapie. Ze behandelt voornamelijk volwassenen en ouderen.

Marjanne is ook opgeleid in de psychosociale oncologie, daarnaast is ze gecertificeerd om EMDR behandelingen bij enkelvoudig trauma te doen.

Aanwezig in de praktijk op maandag, donderdag en om de week op de woensdag of de vrijdag.

Ze is lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestige Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP),  de Nederlandse Vereninging voor Psychosociale Oncologie (NVPO).

LVVP Clientfolder

LVVP gevisiteerd in 2015.

LVVP-visitatielogo

Indien u niet tevreden bent over uw behandeling of over de gang van zaken in onze praktijk , kunt een klacht indienen. Informatie over het indienen van een klacht vindt u op www.lvvp.nl.

  Kwaliteitsstatuut

nieuws

Wachtlijst. - 10-12-2018