Iekje de Vries

foto iekjeIekje is afgestudeerd in 1992 aan de universiteit van Amsterdam, afstudeerrichting Pedagogische wetenschappen. Daarvoor was zij gedurende 14 jaar werkzaam in de volwassenen psychiatrie. Naast orthopedagoog is zij ook GZ- psycholoog en gezins- en relatie therapeut. Zij werkt in de praktijk sinds 2010 en is daarnaast ook werkzaam in de jeugdhulpverlening

Naast de reguliere eerstelijns behandelingen, waarin zij eveneens gebruik maakt van verschillende behandelmethoden zoals (cognitieve) gedragstherapie, korte oplossingsgerichte therapie heeft Iekje zich gespecialiseerd in gezins-en relatieproblematiek. Specifiek is haar deskundigheid in de behandeling van pubers en jong volwassenen, en de begeleiding van ouders in een (v) echtscheiding.

Ook zij is gecertificeerd EMDR therapeut, voor de behandeling van enkelvoudige trauma’s. De werkdagen in de praktijk zijn woensdag en vrijdag.

Iekje is ook lid van Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG), de coöperatie Psyzorg, 1e lijn Haarlemmermeer Kennemerland.

  Kwaliteitsstatuut

nieuws

Wachtlijst. - 10-12-2018